Etiquetas

, , ,

remember-un-amor-inoblidable

COMPRAR: Amazon

captura

Us presento la guanyadora del premi Wattys de Wattpad, una història plena d’emocions i sentiments que t’enganxa des del primer moment. Amor, ira, tristor, records, llàgrimes, enyorança, vida, mort i pluja.

En Levi és un adolescent que perd a la seva novia en un tràgic accident. A partir de llavors cau en una profunda depressió, deixa de parlar i només es comunica amb els altres utilitzant una aplicació del mòbil que transforma el text en veu. Al llarg de la història anem coneixent cada vegada millor en Levi, patim amb ell i desitgem que surti del mal son en què està immers per poder tornar a ser feliç. Poc a poc es van coneixent amb més detall diferents personatges i el misteri que envolta l’accident de la Delia.

En Levi viu a Austràlia, amb la seva mare, però els esdeveniments i la desesperació fan que hagi d’anar a viure amb el seu pare a Maine, Estats Units. Els  personatges adolescents protagonistes de la història tindran un paper crucial en la vida d’en Levi després de l’accident. En Caleb, l’Aiden, en Mitchell i sobretot la Delilah. Però la Lucy, una nena de 3 anys, també tindrà un paper  molt important en la vida d’en Levi.captura

El missatge d’aquest llibre és molt positiu. Ens ensenya que per molt malament i enfonsats que estiguem sempre podem tirar endavant en el moment menys esperat i amb l’ajut de les persones que ens estimen. No ens hem de rendir mai ni deixar de lluitar pels nostres somnis perquè tot passa i el temps cura fins i tot les ferides més difícils.

Per altre banda, és interessant que un llibre juvenil romàntic tracti temes poc habituals com la depressió, la pèrdua i l’ansietat en l’adolescència després d’un episodi tràgic i que ens mostri com es pot anar superant aquesta situació amb l’ajuda d’altres persones que ens facin tornar a valorar allò que encara ens queda.

Recomano que us llegiu «Remember. Un amor inoblidable» per descobrir una història d’amor, esperança i superació que també dóna importància a l’amistat i la família com a pilars fonamentals per superar qualsevol episodi difícil. I també perquè hi ha amors que no es poden oblidar i hi ha amors que fan que ho oblidis tot.

captura

captura

captura

 

image005